Nieuws


D&B 10a luidsprekers - maandag 23 juli 2018

De  D&B  10S, 10A en 10AL en hun "D-versies" zijn een familie van hoogwaardige tweewegluidsprekers met een enkele 10 "-driver in een basreflexbehuizing en verschillende HF-secties voor een breed scala aan geïnstalleerde geluidstoepassingen. Alle modellen zijn lichtgewicht passieve ontwerpen met neodymium-drivers en grote hoorns voor nauwkeurige patrooncontrole.
De 10A en 10A-D zijn de array-versies van deze familie die roteerbare dispersiekarakteristieken van 75 ° x 50 ° (10A) of 110 ° x 55 ° (10A-D) leveren. Beide luidsprekers maken gebruik van een 1,4 "exit compressie driver. De kasten zijn uitgerust met een geïntegreerd tuig systeem voor het ontwerp van verticale rijen met toepassingsspecifieke dispersiekarakteristieken.
Met een frequentierespons die zich uitstrekt van 60 Hz tot 18 kHz, kunnen de kasten worden gebruikt als full-range systemen of aangevuld met verschillende subwoofers van de xS- of xA-serie.
De behuizingen zijn gemaakt van multiplex met een slagvaste zwarte verfafwerking. De fronten van de kasten worden beschermd door een stijve metalen grill ondersteund door een akoestisch transparant schuim.
10A / 10A-D-kasten worden aangesloten om een ​​verticale array te vormen, Splay-hoeken kunnen worden ingesteld tussen 25 ° en 60 ° met stappen van 5 °. Een verticale array kan uit maximaal drie 10A-kasten bestaan. 18A of 27A subwoofers kunnen in de array worden geïntegreerd.
De kasten hebben een impact- en weersbestendige zwarte PCP (Polyurea Cabinet Protection) afwerking.


Terug naar de vorige pagina >